RCA Euroins

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto despagubeste tertele persoane prejudiciate in urma accidentelor auto provocate de asigurat.

rca euroins

Casco Euroins

Asigurarea facultativa auto, ce despagubeste daunele produse autovehicului asigurat. Asigurarea CASCO Euroins este valabila in Uniunea Europeana.

casco euroins

Asigurari Euroins
asigurari euroins

Euroins iti ofera Asigurari de locuinta, Asigurari de bunuri, Asigurari de sanatate (inclusiv asigurari de calatorie) si Asigurari de raspundere civila

RCA Euroins 2015

Asigurare RCA:

Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto este incheiata de persoanele fizice sau juridice care detin vehicule inmatriculate sau inregistrate in Romania, si despagubeste tertele persoane prejudiciate in urma accidentelor auto provocate de asigurat.

Despagubirile se acorda in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru pagube materiale, cheltuieli de judecata efectuate de catre persoana prejudiciata si vatamari corporale sau deces, inclusiv pentru prejudicii fara caracter patrimonial.

Asigurarea RCA se poate incheia pe 6 sau 12 luni, iar plata se face anticipat si integral pentru intreaga perioada asigurata.